dinsdag 8 maart 2011

Oproep tot demonstratie: Treurmars Stolberg

Treurmars Stolberg 9 April 2011

Aanvang: 12:00 uur
Verzamelen: Stolberg Bahnhof Schneidmülle
Status: LegaalWat is er in Stolberg gebeurt in 2008?

Op vrijdagavond 2008 rond 22:30 uur waren vier Duitse jongeren onderweg om een vriend te bezoeken. Dit voerde hen langs de Birkengangstrasse waar zij een zestal allochtone jongeren tegen het lijf liepen. Na een korte woordenwisseling slaat de eerste allochtoon toe. Om 22.25 worden de hulpdiensten gewaarschuwt. Kevin, een van de Duitse jongeren, ligt hevig bloedend met meerdere steekwonden op de grond en worsteld met de dood. De komende minuten zal hij niet overleven!

Kevin werd in 2008 zonder enige reden vermoord door een buitenlander! 

De officier van justitie oordeelt dat de achtergronden in de persoonlijke sfeer te zoeken waren. Dit resulteert in een kort persbericht waarin men de moord probeert te baggitaliseren.      

In de ochtend na de moord verzamelden meer dan 100 Duitse jonge kameraden om hun verontwaardiging en afschuw over de moord uit te spreken. Velen kende Kevin persoonlijk, maar alle aanwezigen waren verenigt in hun woede. Woede over een samenleving waarin het leven van een jonge Duitser weinig of niets waard lijkt te zijn. Hier werd het duidelijk dat het nooit zal worden toegestaan dat deze brute moord vergeten zal worden.

In 2008 werd bewezen dat het lot van Kevin hetzelfde lot was van alle Duitse jeugd. In een vijandige samenleving geboren probeerde hij te overleven en werd uiteindelijk het slachtoffer van deze omstandigheden. Kevin zijn lot is dan ook een aanklacht tegen de samenleving. Een aanklacht tegen diegene die verantwoordelijk zijn voor deze omstandigheden.     

Stolberg vandaag

De verdachte Josepf Ahmad, een staatsloze Libanees, heeft momenteel bijna de helft van zijn straf uit gezeten. Zijn vrijlating komt iedere dag dichterbij, het zal niet lang meer duren voor deze moordenaar weer wordt vrijgelaten in de maatschappij. Waarna hij terug in de straten van de stad zal komen waar hij in 2008 zonder enige reden een jonge Duitser heeft vermoord. Dit alles met medeplichtigheid van de justitie van de Bundes Republiek Deutschland.


Joseph Ahmad heeft onze natie een van zijn zonen ontnomen!

Hiermee heeft Joseph Ahmad iedere tolerantie verspeelt!  

Mensen zoals Joseph Ahmad zijn een symptoom, een symptoom van een zieke maatschappij die werd gevormt door onmenselijk beleid. Door een onmenselijk beleid dat wordt bevorderd door altijd te tolerant te zijn voor datgene dat vreemd is. Een beleid dat propageert dat elke vreemdeling een aanwinst voor onze samenleving zou zijn en dus de verantwoordelijkheid draagt voor tijdbommen zoals Joseph Ahmad in onze straten.
  
Meer info: http://trauermarsch-stolberg.info/wp/Geen opmerkingen:

Een reactie posten