zaterdag 12 juli 2014

Demonstratie in de Hofstad tegen de Zionistische agressie

Zaterdag 12 juli gingen meer dan vierduizend mensen in Den Haag de straat op uit protest tegen de zionistische terreurcampagne tegen de bevolking van Gaza.De zionistische bezettingsmacht voert een agressief offensief uit tegen het weerloze Palestijnse volk, waarbij het Israëlische leger wordt ingezet tegen onschuldige burgers. Kinderen, vrouwen en ouderen worden vermoord, huizen, infrastructuur en instituties vernietigd. Deze criminele agressie vormt feitelijk een voortzetting van een doorlopende zionistische oorlog tegen het Palestijnse volk die zich al sinds 1948 voltrekt.

De Verenigde Naties, de zelf gekozen institutie die mede verantwoordelijk is voor de illegale creatie van de "Israëlische staat", en die zowel juridische als humane verplichtingen heeft om de zionistische wreedheden te stoppen, wil en kan niet interveniëren. Vooraanstaande leden binnen de VN Veiligheidsraad zoals de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, maar ook ons eigen Nederland, hebben hun volledige steun voor de terreurcampagne van Israël al uitgesproken.

Zoals gewoonlijk wordt in de westerse corporate massa media de zionistische entiteit steevast afgeschilderd als het slachtoffer, dat de illegale Joodse kolonisten beschermt tegen Palestijnse raketaanvallen. Israëli's die “angstig” een schuilplaats voor de Palestijnse raketten zoeken is niet te vergelijken met het doden en verminken van onschuldige en weerloze Palestijnse burgers. Dit weerhoudt de westerse media er echter niet van om de berichtgeving over het geweld te verstoren door middel van verdraaiingen en in sommige gevallen regelrechte leugens.

Wij veroordelen de gruwelijke misdaden van de zionistische bezetter in Gaza, die tientallen Palestijnen het leven gekost heeft en nog eens honderden verwond heeft. Onze solidariteit gaat uit naar het heldhaftige Palestijnse verzet dat vastberaden en standvastig blijft in het aanzicht van de aanhoudende zionistische agressie. Zij zullen niet rusten voor Palestina van de rivier tot de zee weer vrij is!Stop de Zionistische Bezetting!

Zelfbeschikking voor het Palestijnse Volk!

Vrijheid en Gerechtigheid voor Palestina!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten