dinsdag 24 februari 2015

8 maart Frankfurt: Let's take over the Party!

Op 18 maart 2015 zal de Europese Centrale Bank (ECB) haar nieuwe hoofdkwartier openen in het financiële centrum van Europa: Frankfurt am Main.

Meer dan 1,3 miljard euro werd uitgegeven aan deze nieuwe 185m hoge wolkenkrabber voorzien van een hek en slotgracht. Dit intimiderende symbool van macht benadrukt de afstand tussen de politieke en economische elites en het volk. Dit gebouw zal op woensdag 18 maart officieel geopend worden, waarbij verschillende EU-leiders en Europese oligarchen aanwezig zullen zijn.

Er valt niets te vieren in deze crisistijd van bezuinigingen en grote armoede! Daarom zijn duizenden kwade en vastberaden activisten vanuit heel Europa vastbesloten om de wegen rond de ECB te blokkeren, dit in de vorm van de steeds terugkerende Blockupy acties, en een eind te maken aan deze viering van macht en kapitaal en van Frankfurt een bolwerk te maken van antikapitalistisch verzet*.

Het Anti-Kapitalistisch Netwerk (ACN) roept iedereen op om zich aan te sluiten bij deze manifestatie en een vuist te maken tegen de kapitalistische elites!


Weg met de ECB!

Weg met de Europese Unie!

Weg met de Trioka!___
* Tevens moet er benadrukt worden, dat er deze dag niet alleen tegen het financierskapitaal van de ECB en concerns in het bijzonder opgetreden moet worden, maar dat ook het industriekapitaal in ons vizier moet blijven, het kapitalisme in al zijn algemeenheid dus!
Meer informatie vind u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten