zondag 10 augustus 2014

Picketlines bij de Israëlische- en Amerikaanse ambassades te Brussel

Zondag 10 augustus hielden een twintigtal activisten van zeer divers pluimage verenigd onder de noemer ‘Comité tegen Imperialisme’ een picketline bij de Israëlische- en Amerikaanse ambassades in Brussel (België).


Terwijl Washington de genocide op het Palestijnse volk door de zionistische entiteit blijft steunen, veroorzaken de Amerikaanse interventies in Afghanistan, Irak, Libië, Syrië en de Oekraïne tot op de dag van vandaag ondraaglijk lijden voor miljoenen mensen en eindeloos veel onschuldige slachtoffers. Massamoord, plundering, uitbuiting, culturele degradatie, het aanwakkeren van sektarisme en psychologische manipulatie zijn de essentiële instrumenten van het Amerikaans imperialisme en haar NAVO bondgenoten. Dit alles om hun 69-jarige heerschappij over een groot deel van de volkeren op aarde veilig te kunnen en blijven stellen. 

De zionistische entiteit heeft er voor gekozen om de verdwijning van drie jonge Joodse kolonisten te misbruiken om een gewelddadig offensief tegen Hamas en de bevolking van Gaza te lanceren. Dit geweld heeft ondertussen aan meer dan 1900 Palestijnen – grotendeels ouderen, vrouwen en kinderen – het leven gekost. In hun, al sinds 1948, voortdurende oorlog tegen het Palestijnse volk, kunnen de zionisten op de onvoorwaardelijke niet aflatende financiële, politieke en “morele” steun van Washington rekenen. 


Het laatste decennium hebben Amerika en de schurkenstaten van de NAVO een orgie van geweld op de wereld losgelaten. Het financieren en creëren van bloederige burgeroorlogen is het wapen van keuze voor deze imperialisten. Hun zogenaamde morele superioriteit slaat kant noch wal, zij zijn zelf immers verantwoordelijk voor de meeste grote oorlogen van de afgelopen decennia. Onder het vaandel van zogenaamde ‘mensenrechten’ hebben Washington en haar NAVO bondgenoten in tal van landen ongekende bloedbaden aangericht; van Afghanistan tot Irak, van Libië tot Syrië, en nu in de Oekraïne. Als het aan Washington en diens NAVO bondgenoten ligt dan zal deze lijst zeer waarschijnlijk nog lang niet ten einde zijn. Het Amerikaanse imperialisme en het Zionisme zijn de grootste vijanden van alle vrije volkeren ter wereld! Zolang het imperialisme bestaat zal het haar heerschappij over andere naties blijven uitoefenen. Daarom;


VECHT TEGEN HET IMPERIALISME! 

HET SOCIALISME ZAL ZEGEVIEREN!1 opmerking: