woensdag 20 juli 2011

16-07-2011 Demonstratie Giessen (DE)

Zaterdag 16 januari organiseerde de Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD) een demonstratie in de universiteitsstad Giessen. Onder het motto “Das System ist am Ende! Wir sind die Wende!” verzamelden ongeveer 200 activisten van de NW (Nationaler Widerstand) achter het station in Giessen. Een tiental Nederlandse kameraden was hierbij aanwezig om het thema te ondersteunen. 


Met deze demonstratie werd een duidelijk signaal afgegeven tegen een systeem dat verantwoordelijk is voor de economische recessie en dat onze volkeren verraden en verkocht heeft. Na de snelle ineenstorting van onze economische systemen nemen onze regeringen geen enkele concrete stappen om nog eenzelfde crisis te voorkomen. Met miljoenen aan geld van de belastingbetaler worden noodlijdende banken en staten weer “opgeknapt” zodat diezelfde banken en internationale bedrijven er weer lustig op los kunnen speculeren met het geld dat de burger toebehoord.



Namens de NPD spraken Marco Borrmann, Jorg Krebs en Daniel Krebel. Namens de Vrije Krachten gaf de Nationaal-Revolutionaire publicist Jurgen Schwab een zeer sterke toespraak. Ondanks de massale aanwezigheid van antifascistische oppositie is de demonstratie zonder noemenswaardige problemen verlopen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten