zaterdag 23 april 2011

14 Mei N-SA/NDP Rockfest omg. Antwerpen

Zaterdag 14 mei organiseren wij, jongeren van het Nieuw-Soldaristisch Alternatief (N-SA) en de Natonaaldemocratische Partij (NDP), een Rockfest. Naast het politieke Alternatief promoten wij zo ook het metapolitieke Alternatief, via een open, positieve en jeugdige non-conforme subcultuur.

Ondanks meer dan een half jaar onderhandelingen om hier een openluchtconcert van te maken, werd dit op het laatste moment afgekaatst.. omdat de lokale bevolking plots over geluidsoverlast schijnt te klagen. Op een zaterdagmiddag in het centrum van Antwerpen zal dat wel zo wezen lijkt ons, met of zonder onze aanwezigheid. Alleszins er is geen tijd meer om een alternatieve locatie aan te vragen, waardoor wij deze ambities naar een volgende keer moeten verplaatsen.

Dat wil niet zeggen dat wij bij de pakken zitten, het Rockfest zal dan ook doorgaan in een zaal op een steenworp van Antwerpen stad!

Na de ervaringen met vorig concert, hebben wij deze keer gekozen voor een stuk meer harde muziek. Headliners zijn dan ook de Duitse band Flak, de Italianen van DDT en nieuwkomers Garrota. En, speciaal voor de gelegenheid gevormd, Rattenplaag!Verdere info zal op de blog concert.n-sa.be en de facebookpagina te vinden zijn.

Mobiliseer alvast uw kameraden en uw vereniging voor het N-SA/NDP Rockfest!

Locatie: De Vrede, Dorpstraat 34, Burcht (Zwijndrecht)

Datum: Zaterdag 14 Mei 2011

Tijdstip: Deuren: 19:30 – Start: 20:00

Inkom: €15

Hou die dag het nummer +32 (0)472 77 79 03 zeker bij. Wij spreken Nederands, Engels, Frans, Duits en Italiaans.

Contact: concert@n-sa.be

Tel: +32 (0)472 77 79 03

Opgelet:

- Pers wordt NIET in de zaal toegelaten, daar dit een concert betreft en geen publieke politieke manifestatie. Men kan via bovenstaande kanalen contact opnemen voor eventuele inlichtingen.

- Het is geen carnaval meer.

- Alle internationale stands zijn geadviseerd eerst contact op te nemen met de organisatoren: concert@n-sa.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten