dinsdag 3 maart 2015

Pegida: Vijandige overname


In oktober 2014 vond in Dresden een anti-Islamitisch protest plaats onder de naam 'Patriotische Europäer gegen Islamisierung des Abendlandes' (Pegida). Voor Pegida geldt wat voor de rest van nieuw-rechts in geheel Europa geld: Islamhaat is de primaire drijfveer en daarmee stelt zij zichzelf op één lijn met het zionisme.


Jürgen Elsässer: “Israel hat wie jeder Staat das Recht zur Selbstverteidigung.”

Hoewel Pegida met regelmaat afgeeft op de door hen zo verfoeide "lügenpresse” (leugen pers), hebben de stichters van deze organisatie opvallend genoeg allen zelf een achtergrond in de mediabranche. Pegida oprichter Lutz Bachmann is CEO bij een PR bureau, dat nauw samenwerkt met het Axel-Springer Verlag; een sterk pro-zionistisch Duits media netwerk. Hij steunt Israël omdat dit land de vermeende "weltweiten heiligen Krieg der Mohammedaner entgegentritt." Een ander belangrijk kopstuk, Jürgen Elsässer, heeft zijn linkse achtergrond ingeruild voor een lucratieve baan als hoofdredacteur bij het rechts-populistische blad Compact Magazine. Hij heeft bij verschillende gelegenheden het zionistische regime en haar nederzettingenpolitiek verdedigd en wordt beschouwt als een van de grondleggers van de 'Antideutsche' antifa-stroming.

Ondertussen worden in navolging van het Duitse Pegida in tal van andere landen eveneens demonstraties georganiseerd met precies diezelfde islamofobe en filosemitische insteek. Zo werd recent nog een Pegida-beweging in België opgericht, in eerste instantie bestuurd door Wim van Rooy, vader van uitgesproken zionist en VB medewerker Sam van Rooy. Natuurlijk kon Pegida ook daar op de warme steun van andere Islamhaters rekenen, zoals de Vlaamse Defensie Liga, die zich op hun beurt laten inspireren door de zionistische English Defence League. Filosemitische haatbloggers zoals E.J. Bron en Joost Niemöller verzorgen de promotie voor de Pegida haatcampagnes.

De Pegida-beweging staat niet op zichzelf. In heel Europa zijn islamofobe nieuw-rechtse bewegingen in opmars. 


Hoewel de aanvallen op de Islam niet begonnen op 9/11, kreeg vanaf die dag de Islamhaat onder het vaandel van de 'War on Terror' een nieuw gezicht. Waar radicaal-rechts in het verleden nog door anti-zionisme werd gekenmerkt, kunnen nieuw-rechtse bewegingen zoals Pegida op de directe ondersteuning van het zionisme rekenen. Recent nog is er een delegatie van de 'Freiheitliche Partei Österreichs' (Oostenrijk), 'Sverigedemokraterna' (Zweden), 'Die Freiheit' (Duitsland) en het 'Vlaams Belang' (België) naar Israël afgereisd, om daar de 'Verklaring van Jeruzalem' te ondertekenen. Hiermee hebben enkele van de meest invloedrijke partijen in het radicaal-rechtse spectrum het zionisme gehuldigd en hun oorlogsverklaring aan de Islam ondertekend. Het mag inmiddels dan ook duidelijk zijn dat nieuw-rechts een systeem-agenda vervult. 


Wij veroordelen deze zionistische hetze tegen de Islam!


Voor een verenigd anti-zionistisch front van de Islamitische wereld tot het Avondland!

Anti-Zionistische AktieGeen opmerkingen:

Een reactie posten